1 Aralık 2013 Pazar

Karın Kaslarınızı Ortaya Çıkarmak İçin

Karın Kaslarınızı Ortaya Çıkarmak İçin

Erkeklerin en büyük özlemidir karın kasları ve karın bölgesindeki baklava dilimi görüntüsü. Sizlere çok özel hareketlerle karın kaslarınızı nasıl ortaya çıkarabileceğinizi anlatacağız. Elinizden geleni yaptınız ve fazla kilolarınızdan kurtuldunuz. Fakat karnınızda hala hayalini kurduğunuz o görüntüden eser yok mu? Merak etmeyin, çözümü var.

Karın kaslarınızı yüzeye çıkarmak için ; Ortalama ağırlıktaki bir sağlık topuyla set ve tekrar sayılarını artırarak çalışın. Çalışmayı haftada 3 ya da 4 kez tekrarlayın ve hareketleri aralarda dinlenmeden yapın. Bir seriyi bitirdikten sonra 60 saniye dinlenin. Toplamda 20 tekrardan 4 set yapmayı hedefleyin. Çalışmaya alıştıkça ve karın kaslarınız belirmeye başladıkça daha ağır sağlık toplarına geçebilirsiniz.

Sağlık topu ile mekik : Bacaklarınız dizlerinizden bükülü, ayaklarınız yerde ve sırtüstü bir pozisyon alarak yere uzanın. Sağlık topunu başınız üstünde tutun ve bu şekilde omuzlarınızı yerden kaldırarak, mekik çekin.

Sağlık topu ile bacak kaldırma : Bacaklarınız düz ve ayaklarınız arasında sağlık topu alarak sırtüstü yere uzanın. Topu yerden 5 santimetre yukarı kaldırın ve bu noktada harekete başlayın. Topu yukarıya ve aşağıya doğru hafifçe indirip kaldırın.

Sağlık topu ile değiş-tokuş : Bacaklarınız ve kollarınız düz bir çizgi oluşturacak şekilde yere sırt üstü uzanın. Kol ve bacaklarınızı bükmeden elleriniz arasındaki sağlık topunu ayaklarınıza geçirecek şekilde kıvrılın. Top yer değiştirdikten sonra, bacaklarınızı ayaklarınız yerden 5 santim yukarıda olana kadar indirin. Sonra tekrar aynı şekilde topu ellerinize geçirin. Böylece hareketi bir kere tekrarlamış olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder