14 Mayıs 2010 Cuma

aşk-ı memnu modası ve kıyafetleri

**Son aylarda televizyonların izlenme rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu'nun kahramanlarının giydiği kıyafetler, taktığı takılar yeni bir pazar yarattı. Beren Saat'in canlandırdığı Bihter'in kullandığı makyaj ürünleri, kıyafetler ve takılara büyük bir ilgi olduğundan aşk-ı memnu modası ortaya çıktı.

**Perşembe akşamı yayınlanan diziyi izleyenler kıyafetten, takıya, makyaj ürünlerinden, ayakkabıya kadar oyuncuların kullandığı ürünleri bulmak cuma sabahı mağazaların yolunu tutuyor.
moda32
Çok izlenen dizinin ilgi çeken modası...
**Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter, Firdevs ve Peyker karakterlerinin kullandığı takılardan bir kısmı ise Bee Goddess markasına ait. Ece Şirin tarafından geçen yıl açılan Tılsım Mücevher tarafından üretilen Bee Goddess marka pırlantalı ürünlerin fiyat aralığı 170 dolar ile 28 bin dolar arasında değişiyor. Kate Moss, Donna Karan, Paris Hilton,Kevin Costner, Patricia Field, Kylie Minogue gibi isimlerin kullandığı Bee Goddess'ın dizide daha çok pırlanta ürünleri kullanılıyor.


**Beren Saat'in canlandırdığı Bihter'in kullandığı makyaj ürünlerinin ve takıların izini süren tüketiciler M.A.C ve Bee Goddess'un yolunu tutarken, ayakkabı tutkunları ise Sertaç Delibaş'ın koleksiyonlarına yakın ilgi gösteriyor. Dizinin Adnan ve Bihter çiftiyle, Behlül karakterlerinin yatak odalarını süsleyen Linens ise gelen talep karşında sitesinde yeni bir kategori daha açmış Aşk-ı Memnu modası...
moda35
**Aşk-ı Memnu dizisinin çanta ve giyim sağlayıcıları arasında Türkiye'de Eren Holding tarafından temsil edilen Lacoste ve Burberyy markaları bulunuyor. Dizide Lacoste Selçuk Yöntem'in canlandırdığı Adnan karakterini giydirirken, Burberyy ise Bihter'in çantalarını sağlıyor.

**Bihter'in kullandığı ayakkabılarda imzası olan Sertaç Delibaş ise daha çok özel koleksiyonlar yaratıp butik üretim yapıyor. Dizi için hazırladığı koleksiyonlardan bir grup yolladıklarını ve bu ayakkabıların çekimlere göre kullanıldığını ifade eden Sertaç Delibaş, "Bihter ve Peyker'in ayakkabılarının sponsoruyuz. Ayakkabılarımız haftada 4-5 çift kullanılıyor. Aşk-ı Memnu bir marka dizisi ve trend yaratma gücü var. İnsanlar dizide gördükler herhangi bir aksesuarın peşine düşebiliyor. Teşvikiye'de yer alan showrooma Bihter'in ayakkabıları için pekçok bayan alışveriş için akın ediyor.
**Aşk-ı Memnu dizisinin makyaj malzemelerinin sponsorluğunu yürüten M.A.C ürünleri de dizide kullanılan diğer markalar gibi kadınların ilgi odağında. Türkiye'de İstanbul ve Ankara'da satış mağazası olan maraknın diğer illerdende talep gördüğünü söylüyor.
Bihter'in pırlanta kolyeleri revaçta

moda34
**Bihter'in kıyafetleri hangi modacının?
Giyim meraklıları tasarımlarının peşinde Dizide Bihter'in kıyafetlerini yakından takip edenler modacısını arar oldu. Bihter'in en çok beğeni toplayan aksesuarlarından biri olan kıyafetleri Arzu Kaprol'ün elinden çıkıyor. Arzu Kaprol markası sadece Bihter'in kıyafetlerin de değil, Linens mağazalarınsa satışa sunulan Arzu Kaprol Home serisiyle Behlül'ün yatak odasında da yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder