14 Mayıs 2010 Cuma

emel başdoğan tam tadında programı

EMEL BAŞDOĞAN TAM TADINDA PROGRAMI

EMEL BAŞDOĞAN KİMDİR?
Orta eğitimini Alman Lisesi’nde aldı. İstanbul Bogaziçi, Viyana ve Paris NANNTERE üniversitelerinin, biyoloji, sosyoloji ve felsefe bölümlerinde tamamlamış. Kanal D’de 1997 ve 2000 yılları arasında “Sen Herşeyi Düşünürsün” ile Türk televizyonlarının ilk yemek programını ve 2000 ve 2001 yılları arasında “Yoksa Siz Hala” programının içeriğini oluşturmuş ve ve sunuculuğunu yapmış. Amerika’nın önde gelen yemek okulu CIA’de (Culinary Institute Of America) “Food Styling” eğitimini aldı... 8 adet yemek kitabı ve 1 adet pasta kitabı yazdı. Türkiye’nin ilk yemek dergisini çıkardı. Çok iyi derecede Almanca, Fransızca ve İngilizce biliyor.

EMEL BAŞDOĞAN YILLAR SONRA YİNE KANAL D EKRANINDA EN TATLI TARİFLERİYLE İZLEYENLERLE BULUŞUYOR

Emel’le her şey tam tadında olacak. Ana yemeklerden, ara sıcaklara, pastalardan, mezelere birbirinden lezzetli yemekler, Kanal D ekranından sofralara yansıyacak. Hanımlar artık, yalnızca tariflere mecbur kalmayacak, Emel’le doğru yemek yapmanın tüm püf noktalarını da öğrenecek.

TAM TADINDA BİRBİRİNDEN İLGİNÇ KONUKLARI AĞIRLIYOR

Birbirinden lezzetli, görseli güçlü yemek tarifleriyle kadınlar artık Emel’in yemek tariflerini bekleyecek. İçinde sağlıklı beslenmenin de yer alacağı ve pratik bilgilerle yoğrulacak program, günlük hayata dair sohbetlerle renklenecek.

Sadece yemek tarifi vermekle yetinilmeyecek programda, yemek pişirmeye dair doğru ve pratik bilgiler, yemeği pişirip yemenin yanında estetik sunumun nasıl yapılacağı, sağlıklı beslenmeye dair önemli konular, mutfakta israfın önlenmesi de programın ön plandaki konuları olacak.

Yaptığı ilginç ve farklı yemek ve yiyeceklerle ünlü kişiler, ünlü olmayan ama farklı bir yiyeceği ustalıkla yapabilen kişiler, belli bir hastalığa iyi gelebilecek yemek ve yiyeceklerden bahsedecek uzmanlar, sohbetiyle yemeğe tat katabilecek kişisel gelişim uzmanları, bu programın konukları arasında yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder