27 Eylül 2010 Pazartesi

göğüs büyütücü şifalı bitkiler

Göğüsleri büyüten şifalı bitkiler
Aşağıda belirtilen bitkilerin içerisinde bulunan özler ve arı poleniyle, göğüs büyümesini sağlayan hormonların tetiklenmesine yardımcı olur. Her kadının isteği dolgun ve dik göğüslere sahip olmaktır. Dolgun, dik ve dikkat çekici göğüslere siz de sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ve aşağıda belirtilen şifalı bitkileri kullanmaktır.

Keçiboynuzu: Ana içerik maddesi olan keçi boynuzu meyvesi, deri altı yağ tabakasını genişletici özelliğe sahiptir. Bu özelliğiyle de kadınlarda özellikle göğüs ve basen bölgesinde oluşan yağ birikmelerine eklenerek göğüs çapını genişletir. Bir çok solunum problemine karşı, cinsel performansı arttırıcı olarak ve kemik erimesini azaltma özellikleri ile neredeyse her sıkıntıya çare olan mucizevi keçiboynuzu meyvesinin içeriğinde A,B ve E vitaminleriyle potasyum ve kalsiyum bulunmaktadır.

Tarçın: Kan şekerini dengeleyici ve karaciğerin şeker ayrıştırmasını tetikleyen özellikleri, östrojen hormonunun yükselmesini sağlar. Östrojen de bilindiği gibi kadınlık hormunudur. Süt bezlerinin genişlemesine yardımcı olur. Ayrıca kan şekerini bastırdığından, pozitif hissetmenizi sağlar.

Arı poleni: 22 çeşit amino asit, C vitamini, B-kompleks ve folik asit, doymamış yağ asitleri, enzimler ve karotinle, günümüze kadar hemen hemen hepsi keşfedilmiş olan ana anti oksidanları içerir. Ayrıca çinko, manganez, bakır, kalsiyum, magnezyum, potasyum gibi sağlığa faydası ispatlanmış olan tüm mineralleri de barındıran “altın toz”, tetiklediği progesteron hormonu sayesinde göğüs içi bezlerini genişleterek, göğüs büyümesine yardımcı olur.

Karanfil: Antiseptik özelliği yıllardan beri kullanılan karanfil, vücudun direncini artırarak iştah açar. Göğüs bir yağ bezesi oluşumu olduğundan, gerekli ve doğru besinleri yağ bezesine enjekte etmek gereklidir. Keçiboynuzuyla beraber deri altı yaş tabakasının genişlemesine yardımcı olur.

Kebabiye: Solunum sistemi antiseptiğidir. Hindistan ve Güney Amerika`da yetişen bir ağacın meyveleridir. Ses kısıklığını gideçirir. Mideyi uyarır, hazmı kolaylaştırır, iştah açar. Mesane ağzı daralması sonucu idrar azalmasında çok fayda verir,bol idrar söktürür. Tüm iç organlara kuvvetli şekilde etkiyen kebabiye, kandaki yağ oranını dengeler ve cilt altı yağ birikintilerini düzenlemeye yardımcı olur. Karaciğeri güçlendirirerek progesteron ve östrojen salgılayan bu organın çalışmasını hızlandırarak hormon tetikleyici özelliği vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder