8 Kasım 2013 Cuma

bitkilerin verdiği destekle yaşam

şifalı bitkiler milyonlarca yıldır çevrelerinde bulunan zararlı gözle görülen ve gözle görülemeyen bir çok canlı türüne karşı savaş vermiştir. Bitkiler bu savaşın sonunda ise kendilerini nasıl savunacaklarını genlerine işleyerek öğrenmişlerdir. Besin zincirinin en altında bulunan bitkiler sahip oldukları ve genlerinde gizlenen bu şifreleri besin aktarımı yoluyla diğer canli türlerine aktarma şeklinde taşımayı başarmışlardır.

İnsanlar çok geçmiş yıllardan bu yana birçok hastalığa karşı mücadele etmek zorunda kalmıştır. Günümüzde ise birçok hastalık türü ve hala yeni bir tür virüsün ya da bakterinin neden olduğu birçok hastalık türü ortaya çıkmaktadır. Bu hastalıklar insanlığın varlığını tehdit etmese de bazılarının bitkisel tedavi yöntemleri hala bilinmemektedir. Bitkilerin ve diğer canlıların sağladığı adaptasyon gibi hastalıklara neden olan canlılarda kendini doğaya adapte ederek daha da güçlenmiştir.

Hastalıklar ve şifalı bitkiler arasındaki ilişki bir yerde hastalıklara neden olan canlılar ile bitkilerin milyonlarca yıldır devam eden mücadelelerinde kimin daha güçlü deneyimlere ve kimin daha başarılı olduğuna dair bir savaştır. www.sifalibitkilertedavikurleri.com bitkisel tedavi kürleri hakkında bilgi içerikli sitedir. İnsanlar da bu savaşta bitkilerin verdiği destekle yaşamlarında hastalıklara karşı bir destek arayışında kendilerine bir müttefik bulmuşlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder